sfeerfoto woonkamer

Maximale lichtinval in dit prachtig herenhuis centrum Gent

In het oude centrum in Gent bevindt zich dit uniek pand met majestieuze voorgevel en prachtige binnentuin. Om de living meer naar buiten te brengen werd gekozen hier een minimalistisch schuifraam te plaatsen.

Om het binnen-buiten effect nog te vergroten verkoos de bouwheer een schuifraam dat plafondhoog was. Wij zorgden ervoor dat er rondom geen profielen zichtbaar zijn en de tussenstijlen zo fijn mogelijk.

Gezien de moeilijk bereikbaarheid van de achtergevel werd ook hier weer de kunsten van onze kraanman tot zijn limieten gestreched. Een mobiele torenkraan was hier niet mogelijk dus lieten we een speciale rupskraan aanrukken die door de lage garagepoort achteraan in de binnentuin kon rijden.

De fijnste raamprofielen op de markt inzetten in uw project? Als specialist in minimalistische ramen voor zowel nieuwbouw als renovatie brengt VIEW een high-end product op een toegankelijke manier bij zijn klanten.

Poolhouse - Woning - Appartement

Vraag nu uw offerte aan Download de brochure
close menu